maandag 9 juli 2018

Stand inclusief inleg juli 2018, inleg € 2 600,- Waarde € 4 788,- korting 31%

Ik (Ansgar John) heb een fout gemaakt en heb teveel aandelen gekocht in verhouding tot de "value averaging" plan. Excuus. We hebben per Machinist nu 7 Euro cash, dat zou ongeveer 47 Euro cash moeten zijn. Ik heb een paar limiet orders geplaatst om wat te verkopen om zo geld te hebben om te kunnen profiteren van een mogelijk crash in de nabije toekomst.

We hebben besloten (PC) Connection helemaal te verkopen. Martyn Top zal blijven kijken naar een mogelijk nieuwe lage instap moment voor (PC) Connection, ticker CNXN. Hij gaat ook United Natural Foods ticker UNFI voor zijn rekening nemen?

We hebben BMW Preferred ticker BMW3 aandelen bijgekocht na eerdere verkoop op veel hogere niveaus. Het effect van Tesla en de handelsoorlog met de VS is voor mij moeilijk in te schatten. BMW lijkt wel te begrijpen dat ze electrische autos zullen moeten gaan bouwen. Op de kaft van de Jaarverslag 2017 stond: "The Future is Electric" Ook ASM International chips hebben we bijgekocht.

Dank aan Carolien v/d Wal voor het toevoegen van de kleuren codes in de "Begroot Aankopen" overzicht en Holdings hieronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten